Известие

Collapse
No announcement yet.

Червена крушка - 12V, 10W

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Червена крушка - 12V, 10W

Здравейте,
    Задачата се оказа по-трудна отколкото очаквах, а може би не знам къде да търся.
    Крушката е от осветлението в купето на 147-ца.
    Търся същата или подобна със същата мощност и напрежение, червена.

Обиколих магазините за осветителни тела където видях, авточасти и аксесоари по цар Симеон. Няма.
    Attached Files
    I came, I saw, I ran away screaming

за да не отварям друга тема, ще питам тук...Така и така става дума за екзотични крушки при 147-ците....

Трябва ми една за третия стоп, че ми гръмна... Някой да ме насочи към магазин, от където да си купя?
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Колеги погледнете в магазините на "ЕВРО 07".Аз там намерих прословутите крушки за осветление на уредите на климатика! Ето линк към адресите на магазините им в цяла България! http://www.euro07.bg/stores/stores.php?city=1

---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Първоначално публикувано от georgievd Покажи съобщение
      Здравейте,
      Задачата се оказа по-трудна отколкото очаквах, а може би не знам къде да търся.
      Крушката е от осветлението в купето на 147-ца.
      Търся същата или подобна със същата мощност и напрежение, червена.

Обиколих магазините за осветителни тела където видях, авточасти и аксесоари по цар Симеон. Няма.
      Ето това може да ти свърши работа http://www.vikiwat.com/product.php?productid=17618
      Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
      Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
      Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Comment

digitalundgrd аз съм взимал от Практикер от Бриколажа даже и в Кауфланд ги има ВАрта 1.5 комплект 2бр.
        Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
        Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
        Alfa Romeo GT 1.8 TS
        Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          за да не отварям друга тема, ще питам тук...Така и така става дума за екзотични крушки при 147-ците....

Трябва ми една за третия стоп, че ми гръмна... Някой да ме насочи към магазин, от където да си купя?
          По принцип във всеки магазин за авто-части би трябвало да има такива. Поне тука в Ямбол като ходих да си търся влезнах в първич магазин, който видях и имаха. В София трябва да е още по-лесно да се намери :Р

А колкото до колегата с червената крушка. Трудно ми се струва да намериш същатата, само че различен цвят. Аз си взех светодиодни и съм доволен.

Comment

Притесняват ме тоците, че с тая чувствителна електроника не знам кво ще се случи.

Накрая ще навържа няколко диода и ще ги докарам до 12V/10W.
            Даже май ще светят по добре от нажежаемите лампички.

Струва по добра идея

Като го осъществим ще има ъпдейт.
            I came, I saw, I ran away screaming

Comment

има готови такива диоди за купето осветлението и са в цветова гама, така че червени ще има! При мен в колата е на диоди и дори да забравя плафона цяла нощ, сутринта слизам и пали . Отделно че жълтещия цвят на крушките ми създава ефект на старост, а с диодите имаш нов облик на салона!

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
              X